ST@NDBY-OFFICE

Želite organizirati in posodobiti poslovanje ter zmanjšati stroške vašega podjetja?

PROKS-BIRO d.o.o., profesionalne pisarniške, organizacijske in kadrovske storitve, je prava rešitev za vas.

ST@NDBY-OFFICE

ST@NDBY-OFFICE – pisarna, mobilna in dinamična, kot vaše ideje

Kako bo izgledala pisarna prihodnosti? V znamenju souporabe pisarn, teamskega dela, večje potrebe po fleksibilnosti in organiziranosti s težnjo po ekonomiziranju dela in poslovanja z minimiziranjem stroškov. Vedno več podjetij se glede na stalne spremembe tržišča ne zavezuje več teritorialno, kar zahteva povečano fleksibilnost in mobilnost.

Prenosnik in telefon sta vse, kar dandanes potrebujemo za učinkovito in samostojno delo.
ST@NDBY-OFFICE je privzela ta princip. Popolna mobilnost z minimalnimi zahtevami po delovnem prostoru naredi vašo osebno pisarno v pisarni. Lahko je uporabljena kot delovno mesto in sobna pregrada s stoječim ali sedečim delovnim mestom. Primerna je tudi za delo od doma, saj je praktična mobilna pisarna v stanovanju/ hiši, ki jo po končanem delu enostavno zaprete, zaklenete in zapeljete v kot, kjer je varna pred radovednimi otroškimi prstki.


Mobilne rešitve takšne pisarne ponujajo popolno organizacijsko in
tehnično infrastrukturo sodobnega ergonomskega delovnega mesta

ST@NDBY-OFFICE je mobilna pisarna prihodnosti, pripravljena za takojšnjo uporabo.
ST@NDBY-OFFICE = Ready for Work = Plug and Play sistem = All in One Office.

Z njeno pomočjo se zmanjša potrebni prostor pisarne na minimum. Pisarna je tudi elektrificirana (plug & work), ima samostojno notranjo optimalno osvetlitev, tako da ne potrebujemo dodatne zunanje svetlobe in je opremljena po individualnih zahtevah ter potrebah posameznika. Enostavno, fleksibilno in takojšnje je njeno vključevaje v že obstoječe pisarniške sisteme in omrežja, obenem pa je .povsem samostojna in neodvisna enota, ločena od preostalih enot oziroma poslovnega prostora, saj lahko pomeni tudi funkcionalno mobilno pregrado prostora. Pisarne so narejene iz jekla, aluminija in lesa dimenzij 190 x 146 x 74 cm in imajo integrirana WiFi dostopna mesta, tako da je potrebno dodati le še stol in računalnik in pisarna je nared za delo.


Prednosti mobilne pisarne pred fiksnim delovnim mestom z nameščenim pohištvom:
 • funkcionalna je kot prenosnik (notebook)
 • je pisarna v pisarni
 • popolno je mobilna in zložljiva, zato zavzame malo prostora
 • je delovni prostor in sobna pregrada obenem
 • možno je sedeče in stoječe delovno mesto
 • popolna elektrifikacija in komunikacijska opremljenost (možnost priključitve na telefonsko in internetno omrežje)
 • v sam sistem je vgrajena optimalna direktna in indirektna razsvetljava delovnega mesta, ki že upošteva pravila ergonomije in zdravega delovnega okolja in je neodvisna od preostale razsvetljave prostora
 • zaradi posebne ključavnice in načina zapiranja omogoča popolno varnost delovnega sistema, mesta in podatkov
 • namestitev in oblika ustreza in izpolnjuje vse zahteve ergonomsko opremljenega delovnega mesta in varnosti
 • minimalna poraba prostora
 • edinstven in moderen design

ST@NDBY-OFFICE sta oblikovala nemška arhitekta, Prof.Dipl. Des. Hans Bitsch in Dipl. Ing. Arh. Haidi Teherani in je bila nagrajena na številnih sejmih in pohvaljena v strokovnih publikacijah:

Renault Award für Traffic Design, 2000; Innovationspreis für Architektur und Office der AIT, 2000, 2002; Contractworld Award, 2001, 2003; FX International Interior Design Awards, 2001; Focus Mobilität ¬ Internationaler Designpreis Baden-Württemberg, 2001; Innovationspreis Architektur und Präsentation der AIT, 2002; Innovationspreis Architektur und Bauwesen der AIT, 2002; Innovationspreis Architektur und Boden der AIT, 2002; iF Design Award 2003; red dot: best of the best, red dot award: product design 2003; hamburgerdesignpreis 2003; Material Excellence 2003.


Za dodatne informacije pokličite:

   PROKS-BIRO d.o.o.
   Topniška 58a
   1000 Ljubljana
   Tel.+386 (01) 437 9494
   Fax.+386 (01) 437 9493
   Mob.+386 (040) 746 209
   E-mail:info@rent-a-tajnica.si

© 2004 Proks - Biro d.o.o. Vse pravice pridržane.